o soluție inovatoare pentru pacienții cu probleme

Dentix Nano

Probabil că vă regăsiți în situația unui pacient cu o nevoie de tratament implantologic dar, pentru anumite motive, încă nu ați rezolvat problema.

Ce v-a impiedicat?

Ati fost la consult iar stomatologului i-ați povestit de celelalte probleme de sănătate pe care le aveți (poate un diabet, o problema de coagulare, vreo infectie mai veche, probleme cu inima sau orice alta suferinta care vă scade șansa unui tratament implantologic).

Avem o veste buna pentru VOI!

Rod al activității desfașurate de o echipă de cercetători timp de 5 ani, astăzi există o soluție pentru orice pacient, indiferent de problema sa medicală. Un implant dentar cu o suprafață specială, poate fi folosit la pacienții cu situații medicale în care tratamentul implantologic avea prognostic rezervat. Suprafața implanturilor noastre este modificată prin nano-tehnologie, pentru a putea fi încărcată cu medicamentul de care aveți nevoie. Grație acestei suprafețe inovatoare, în prezent unice în lume, se poate personaliza implantul dentar pentru fiecare pacient in parte, pentru ca șansele de reușită sa crească considerabil.
Solicitați stomatologului dumneavoastră un implant Dentix Nano. Noi ii vom explica cum funcționează soluția noastră, pentru a putea face un tratament până astăzi imposibil.
Si inca un lucru!
Contrar așteptărilor dumneavoastră, deși oferim o soluție inovatoare, unică, nu este nici pe departe cea mai scumpă. Prețul este similar implanturilor obișnuite.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.