FAQ

Implanturile dentare Dentix sunt realizate din Titan Grad 4, cel mai pur titan medical, produs in SUA.

Da, implanturile dentare Dentix au primit certificarea europeana pentru marcaj CE si certificat ISO 13485.

Implanturile Dentix sunt produse pe 2 platforme: hex intern si cu conexiune conica.

  • Platforma hex intern standard are hexagon de 2,42 mm (pentru implanturile hex intern cu diametru de 3,75 , 4,2, 5,0 si 6,0 mm)
  • Platforma hex intern slim are hexagon de 2,12 mm (pentru implanturile hex intern cu diametru de 3,0 si 3,3 mm)
  • Platforma conexiune conica standard are un hexagon de 2,52 mm (pentru implanturile cu diametru de 3,75 , 4,2, 5,0 si 6,0 mm)
  • Platforma conexiune conica slim are un hexagon de 2,12 mm (pentru implanturile cu diametru de 3,0 si 3,3 mm)

Da, sistemul de implanturi HEX INTERN al Dentix, este compatibil cu toate implanturile dentare produse in Israel si cu toate celelalte implanturi cu hex intern de 2,42mm.

Sistemul de implanturi Dentix cu conexiune conica NU este compatibil cu niciun alt sistem, combinatia dintre unghiul conului (8o) si dimensiunea hexagonului fiind specifica doar produselor Dentix.

NU, nu este nevoie de o trusa speciala pentru implanturile Dentix. Implanturile Dentix, atat cele cu hex intern cat si cele cu conexiune conica, pot fi inserate utilizand orice trusa a unui sistem cu hex intern, cu conditia respectarii protocolului de frezare. Pentru implanturile cu conexiune conica, este necesara in plus doar o cheie de inserare de 2,5 mm.

Implanturile Dentix au doua tratamente de suprafata: tratamentul clasic (SLA) sau NANO (acesta fiind unic in lume, o acoperire cu un strat de nano-tuburi de TiO2 care permite personalizarea tratamentului)

Implanturile Dentix au suprafata impecabil de curata, lucru demonstrat de numeroasele teste la care au fost supuse produsele noastre in procesul de certificare. Detinem propria linie de fabricare a Apei Ultra-pure, cu care spalam si clatim implanturile pe o linie complet automatizata, unde produsele sunt manipulate fara atingere. La final, apa pe care o aruncam, are calitatea apei din care se prepara solutiile injectabile.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.