Primul implant din lume realizat prin nano-tehnologie!

a finalizat implementarea proiectului „Metoda Inovativă de funcționalizare a suprafeței implanturilor dentare cu un strat de nano-tuburi de TiO2”. Proiectul a fost finanțat de Agenția Națională de Cercetare Științifică și Inovare (ANCSI), cod MySmis 104809, Contract nr. 73/08.09.2016

Scopul acestui proiect a fost inființarea primei linii de producție implanturi dentare din România și una dintre puținele din Sud-Estul Europei. Ținta noastră este să exportăm 95% din producție. Distribuitorii sunt bine-veniți!

Dentix Millennium este o echipă orientată către cercetare. Scopul nostru este să îmbunătățim siguranța și calitatea vieții pacienților prin cele mai noi tehnologii și descoperiri științifice.

POVESTEA NOASTRă

În 2015, Dentix a început un proiect de cercetare pentru obținerea unei suprafețe de tip nou pentru implanturile dentare. Dentix Nano este rezultatul a 5 ani de muncă de cercetare depusă de o echipă formată din 10 specialiști – Profesori Universitari și Cercetători în Implantologie, Medicină, Fizică, Chimie și Metalurgie.

 

Sistemul de Implanturi Dentix Millennium adună cele mai bune idei ale momentului în implantologie:

 • utilizăm cele mai bune materii prime disponibile: utilizăm cel mai pur Titan Grad4, importat de la cel mai mare producător din lume
 • utilizăm cele mai noi tehnologii ale momentului
 • urmărim mereu usurința în utilizarea produselor noastre
 • suntem certificați la nivel european (marcaj CE, ISO 13485)
 • facilitatea noastră de producție este localizată în Romania și corespunde celor mai ridicate standarde de igienă
 • facem implantologia tot mai facilă pentru pacienți
 • cercetarea este o preocupare permanentă pentru echipa noastră. Imbunătățim permanent produsele noastre.
 • îmbunătățim permanent produsele noastre
 • Suntem mereu receptivi la sugestiile specialiștilor și sensibili la nevoile pacienților noștri
SUPRAFAțA
Noi, Dentix Millennium, credem cu tărie că suprafața unui implant dentar este factorul cheie al acestui dispozitiv medical. Tratamentul de suprafață, formulele chimice pe care le utilizăm, rețetele și procedurile personalizate, precum și disciplina strictă în producție, sunt elemente definitorii ale strategiei noastre.
Dentix Millennium duce mai departe cercetarea în domeniul materialelor biocompatibile: trece de la nivelul macro și micro al prelucrărilor la nivelul nano.
Implanturile Dentare Dentix Millennium au două tipuri de tratamente de suprafață: clasicul SLA și NANO.
MACRO
Clasicul SLA a dovedit în ultimele decenii rezultate bune în osteo-integrarea implanturilor.
Sablarea printr-un proces strict controlat, formează godeuri de 10-30 microni pe suprafața implantului dentar.
MICRO
Dubla decapare cu acid formează cratere de 1-3 microni în pereții godeurilor realizate prin sablare: este exact dimensiunea optimă pentru găzduirea osteoblastelor ce vor produce țesutul osos de neoformare.
NANO
NANO este suprafața originală Dentix pe care TiO2 este nano-structurat în nano-tuburi. Nano-tuburile sunt dispuse într-un strat uniform, pe toată suprafața implantului dentar. TiO2 nano-structurat în nano-tuburi de 50-60nm diametru, cu 10-15 nm grosimea pereților și 100-200 nm înalțime, fac ca suprafața de TiO2 expusă contactului cu fluidele organismului să fie de 6 ori mai mare comparativ cu clasicul SLA.

CONTACT

DENTIX MILLENNIUM SRL – ROMANIA

ADRESA:
Str. Crinului 2, Sabareni, 087153
Giurgiu, Romania

 

Tel: +4 0213-358-266
Mobil: +4 0722-681-866
office@dentixmillennium.ro
www.dentixmillennium.ro

  Sunteti de acord cu prelucrarea, in cadrul acestui site, a datelor inserate.

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.